Ohjelma Lauantai

12.10.2024

Päiväkohtainen ohjelma lauantai 12.10.2024

Rajatiedon Yhteistyö ry järjestää seuraavat Hengen ja Tiedon messut 12.-13.10.2024 Etelä-Haagassa sijaitsevalla Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla. Rakentava, elämänmyönteinen henkisyys ja aatteellisuus ovat messuilla ensi sijalla. Messut ovat keskinäistä kunnioitusta, luottamusta ja ihmisenä kasvua edistävä koko perheen tapahtuma. 

La 12.10.2024

Klikkaa esityksen otsikkoa nähdäksesi lisätietoa

Juhlasali

2. kerros (Permanto) , 3. kerros (Parvi)

10:30 - 10:50

Arma, Starshaman Saanalo, Shamaaniveljien Roy Rolamo, Hanna Ojanen & Jaana Kouri

10:50 - 10:55

Rajatiedon yhteistyö ry:n puheenjohtajan Ari-Pekka Hyrkäksen tervehdys

Ari-Pekka Hyrkäs

11:00 - 11:50

Meedio kertoo kuinka jokainen voi saavuttaa turvallisesti ja helposti yhteyden henkimaailmaan. Luennon lopussa kanavoitu hypnoottinen meditaatio joka avaa henkimaailman ihmeen osallistujille.

Serafiina Edelmann

12:00 - 12:50

Thean ääni ohjaa sinut sisäiselle matkalle tutkimaan, kuinka ääni voi olla parantamisen väline. Thea on ammentanut vaikutteita eri henkisistä perinteistä aina Intiasta saamelaisiin shamaaneihin, keltteihin ja muista maailman kulttuureista. Esitys tulkataan.

Thea Crudi

13:00 - 13:50

Sherry kertoo kristallikallonsa kiehtovasta historiasta, siihen kaiverretuista riimuista ja muinaisesta heimosta, jolla on edelleen kallon kaksonen. Opi, kuinka nykyaikainen kristallikallo voi herättää henkistä tietoisuuttasi ja tukea selkeyttäsi, jotta voit luoda oman ainutlaatuisen henkisen polkusi. Esitys tulkataan.

Sherry Whitfield

14:00 - 14:50

Kokemus on Pohjola meissä, jota mielemme ei voi tavoittaa, mutta jonka äärelle Valo voi meidät johdattaa. Tervetuloa Kokemaan ohjattu matka ohjelmoidusta mielestä korkeampaan tietoisuuteen.

Susanna Miettinen &
Jeremy Qvick

15:00 - 15:50

Feminiini on tulevaisuus. Mitä on feminiini johtajuus? Miksi sitä tarvitaan tässä ajassa? Miten kuljemme kohti feminiiniä johtajuutta, ja sen kautta kohti kestävämpää ja hyvinvoivaa tulevaisuutta? Tervetuloa kuuntelemaan luentoa!

Katja Frange

16:00 - 16:50

Vesi tarvitsee meitä juuri nyt. Tällä luennolla syvennetään ymmärrystä tietoisuudesta, energiasta, vuorovaikutuksesta ja vedestä vahvistaen yhteyttä omaan sisimpäämme, jotta voisimme toimia veden viestin viejinä. Hoidamme lopuksi myös yhdessä vettä.

Johanna Blomqvist

17:00 - 18:00

Meediotilaisuudessa meedio välittää henkimaailman viestejä valosta ja rakkaudesta. Vaikka itse et saisikaan henkilökohtaista viestiä, voit nauttia muiden viesteistä ja poimia sydämeesi sieltä itsellesi jotakin.

Harriet Piekkola

Maasali 1M

1. kerros

11:00 - 12:30

Muutoksia henkisessä maailmassa viimeisten 100 vuoden aikana ja uusia teitä tähän maailmaan. Esitys tulkataan

Are Thoresen

12:40 - 13:50

Yhä hurjemmaksi käyvässä maailmassa on äärimmäisen tärkeää, että muistamme mistä tällä ihmisyyden matkalla olikaan kysymys. Amma tuo tähän keskusteluun hänelle avautuneen kauniin näkökulman; lohdullisia ja rakastavia viestejä Äiti Jumalalta, joka auttaa meitä muistamaan keitä olemme.

Amma Ventelä

14:00 - 14:50

Sinä ja todellinen luontosi, Jumalallinen. Tule viettämään hetki yhdessä yhteisen luontomme äärellä. Harun sanoo muutamia sanoja, mutta ennen kaikkea hetkeä vietetään olennaisimman kanssa.

Harun Löf

15:00 - 15:50

Paluu Juurille muistuttaa meitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta, kuinka voimme itse vaikuttaa meidän terveyteen, fiiliksiin, parisuhteisiin ja yhteisön rakentamiseen helpoilla askelilla. Se pyrkii muistuttamaan meitä asioista, joita sisällämme jo tiedämme olevan olemassa.
 

Teemu Syrjälä

16:00 - 17:00

Egyptin Mysteerit – elävät pyhiinvaellusmatkan transmissiot: Velin ja Jutan tapaaminen, mysteerikokemukset johdatuksessa tapahtuneista seremonioista ja näyistä mm. Abu Simbelissä ja Hatshepsutin temppelissä, yhteistyö Egyptin mysteereihin liittyen
 

Veli Martin Keitel & Jutta Niala

17:10 - 18:00

Kristallikallojen tietoisuudet, energiat ja niihin linkittyneet Valonpuolen entiteetit ovat läsnä meditaatiossa. Ne ovat myös mukana tukemassa valokielen virtaa siinä hetkessä, ohjauksessa annettuun teemaan.
 

Jukka Muhonen

Pikkusali 2C

2. kerros

11:00 - 11:50

Tervetuloa meditoimaan arkkienkeleiden ja Valon maailman auttajien kanssa!

Meditaatio avaa ja voimistaa yhteyttä arkkienkeleihin. Saat heiltä ihanaa ja voimallista rakkaushoitoa. Se avaa ja hoitaa sydäntäsi, auttaa yhdistymään ja olemaan rakkaus. Voit myös pyytää hoitoa siihen, mihin sitä toivot.

Sanni Nevalainen

12:00 - 12:50

KOHTAAMME VALONA VALOSSA

Työpajassa lähestymme sekä itsessämme että kanssakulkijoissamme olevaa valoa.

Olet lämpimästi tervetullut työpajaan tutkimaan valon voimaa yhdessä!

Satu Virtanen

13:00 - 13:50

Alkemia on ollut oppineiden ja harvojen valittujen henkinen menetelmä, jota ulkopuoliset eivät juuri ymmärtäneet ja jota he siksi kritisoivat. Alkemia esittää asiat vertauskuvin, jotka toisinaan saattavat olla hyvinkin vaikeaselkoisia. Vertauskuvat olivat tarpeen, sillä niiden avulla asioita tuntemattomat ihmiset pidettiin perimätiedon ulkopuolella, jotta he eivät sen avulla tuottaisi vahinkoa itselleen ja kanssaihmisilleen. Alkemian tavoite on löytää mineraaleihin kätketty ikuinen kulta eli muuttaa epäjalot metallit kullaksi. Tuo muutos tapahtuu kuitenkin ihmisen sisällä ja tähtää ihmisen todellisen henkisen luonnon löytämiseen.

Sauli Siekkinen

14:45 - 16:15

Konstellaatiolla voidaan tuoda näkyväksi ylisukupolvisia traumataakkoja. Entisten elämien tapahtumat vaikuttavat yhä tässä elämässä. Katsantokulman vaihdos tekee usein muutoksen myös elämään.
 

Noora Ruuth

16:30 - 18:00

Ohjattu sydämen avaava ja kohottava elävän musiikin tanssiworkshop, hinta 10€

Dance Alchemy on kutsu kokemaan syvemmin sydänkeskuksemme, oman sisimpämme ja maadoittumaan. Tunne sydämen hoitava kenttä, syvä rauha ja rakkaus. Sydämen läsnäolon, Raphaëlin huikean musiikin ja vapauttavan tanssin kautta transformaatio voi tapahtua. Voit antautua tanssiin vapaasti ja tuntea elävyyden kehossasi! Tämä työpaja luo välillemme sielua ravitsevan sydänyhteyden ja ykseyden.

Lopuksi rakkaudellinen syvärentoutus sydämen tyyneydessä harppumusiikin sävelin.

Chintana Seppä & Raphaël Pinel

Taivassali 4T

4. kerros

11:00-12:30

Yhdessä lavalla: meediot piirtävät ennakkoon ja meediotilaisuudessa henkimaailman tulijan  kasvokuvan. Sen lisäksi he välittävät viestejä vuorotellen, myös ilman piirrosta. Jos aika riittää, meediotilaisuudessa luetaan myös esineiden haltijoista asioita  psykometrian avulla

Pirkko Suomela & Harri Saarinen

12:50-14:20

Transsityöskentely, jota ohjaa pyhä korkea henkimaailma. Valosta, ilosta, rakkaudesta.

Viestejä henkimaailmasta, rakkailta läheisiltä, kehon
”skannausta”, johon voit
saada symbolisen viestin ja
ohjauksen. Hoitavaa
energiaa ja värähtelyä. Henkimaailman auttajilta voi
tulla viestejä laajemmin ja
laajemmalta alueelta. Enkelit ja Kristusenergia
läsnä.

Tarja Senne

14:40-16:10

Meedio toimii välittäjänä tämän ja näkymättömän maailman välillä todistaen edesmenneiden rakkaiden olemassaolosta, lohduttaen surevia, rohkaisten vapautumaan peloista sekä kanavoiden henkimaailman voimaa ja parannusta.

Netta Nevantausta

16:30-18:00

Välitämme tietoa Arcturuslaiselta & Siriuslaiselta kollektiivilta yleisöä askarruttaviin kysymyksiin. Yleisö voi kanavoinnin aikana esittää kysymyksiä, joihin kanavoimme tietoa.

Sakari Antero Arcturus 369

Luokka 3K

3. kerros

11:00 - 11:50

Mieltä kutkuttava luento siitä, kuinka avaruuden eri sivilisaatiot ovat olleet vahvassa roolissa planeetallamme kautta aikojen ja miksi heidän läsnäolonsa vain vahvistuu päivä päivältä. Ja voisiko olla, että jotkut taivaalla näyttäytyvistä valoaluksista tulisivatkin paljon lähempää, kuin saattaisimme arvatakkaan?

Tuomas Kytömäki

12:00-12:50

Olemme rakkauden energiaa ja ainoa jonka sen sotkee on meidän mielemme. Koemme vastavoiman erheellisesti pahana vaikka todellisuudessa näin ei ole. Energia virtaa ja ollaakseen olemassa voimalla tulee olla vastavoima. On hyvä tiedostaa, että energian maailmassa ajatus ja jopa pelkkä aie ovat tekoja, joilla on seurauksensa. Puhtaalla intentiolla ja rakkauteen keskittymällä saamme ihmeitä aikaa.

Seppo Laaksonen

13:00 - 13:50

Luennolla kuulemme esimerkillisen elämäntarinan siitä, miten ihminen moninaisista synnynäisistä haasteista huolimatta pystyy keskittymään ja valjastamaan henkiset kykynsä voimavaraksi kukistaakseen haasteet ja elämään rikasta ja seikkailullista elämää.

Aleksi Lehtinen

14:00 - 14:50

Mitä kaikkea valotyö on? Millainen on sinun näköinen polku henkisyyden äärellä? Kyky tunnistaa totuudelliset ja valoisat auttajat. Luento ja lyhyt meditaatio.

Jasmin Järvilaine / Luontosi Voima

15:00 - 15:50

Hypätään astrologian kvanttikenttään. Esityksessä kerron miten astrologian avulla voimme saada ymmärryksen yhteydestämme galaktisiin juuriimme ja meille voi aueta uusi väylä kehityksessämme. Kiintotähtien ilmentämät sivilisaatiot koskettavat elämäämme syntymäkartan kautta

Tiina Launonen / Kosminen Hattara

16:00 - 16:50

Tervetuloa kvanttienergiahoidon maailmaan. Sari kertoo mitä se on ja mitä kaikkea se voi sinulle mahdollistaa itsessäsi. Hän puhuu myös Tähteläisistä, metagalaktisuudesta ja tämän hetken energioista. Maailmankaikkeus on nyt suurten energiamuutosten vaiheessa, joka tietysti koskettaa myös Äiti Maata ja jokaista meistä. Pääset nauttimaan myös kvanttienergiahoidosta. Sydämellisesti tervetuloa.

Sari Lehto

17:00 - 17:50

Omakohtainen tarina siitä, miten olin kadottanut itseni, löytänyt takaisin, luonut nahkani kerta toisensa jälkeen. Mitkä tekijät ja harjoitukset ovat olleet merkityksellisiä ja auttaneet poistamaan mielestä vanhoja uskomuksia ja haitallisia toimintamalleja? Entä miten kehosta voi vapauttaa tukossa olevaa pelko- ja traumaenergiaa? Entä mikä tämän kaiken matkan tarkoitus on?

Terhi Karttunen

Pluto 36

3. kerros (nuorisotiimin suunnittelemaa ohjelmaa)

11:00 - 11:50

Intuitiivinen musiikkiesitys sellolla soittaen. Matka omaan sisimpääsi musiikin maadoittamana. Sellon musiikillinen kavalkadi mahdollistaa monimuotoisen äänimaisemallisen retken omiin mielikuvituksellisiin syvyyksiin juuri siinä hetkessä niihin syvyystasoihin, johon on tarkoitus sukeltaa

Mikko Leppikangas

12:00 - 12:50

Voiko tärisemällä vapauttaa stressiä ja kehon kantamia traumaattisia kokemuksia? Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan luentoani stressistä ja TRE-menetelmästä.

Katja Kanninen

13:00 - 13:50

Miten universumi tai korkeampi voima ohjaa meitä elämässä? Kerron merkeistä ja ”sattumista”, joiden avulla meitä johdatellaan eteenpäin – välillä lempeästi tuupaten ja toisinaan taas omat suunnitelmat täysin pysäyttäen. Entä meneekö viesti perille?

Virpi Karjalainen

14:00 - 14:50

Miten mediaalinen kyky on kehittynyt ihmiskunnan historian aikana, millaista se on nykyisen sukupolven aikana ja miten se kehittyy tulevaisuudessa.

Susanna Niemi/ Seuraa valkoista peuraa

15:00 - 15:50

Noita on aina ilmentynyt ristiriitaisena ja transformaatioon erikoistuneena hahmona. Kupariketun ”Noidan arkkityyppi” luennon aikana tutkitaan mitä kaikkia asioita Noidan hahmoon liitetään ja selvitetään sekä historiallisia että kulttuurillisia syitä näiden asioiden taustalta.

Kuparikettu

16:00 - 16:50

Wespa kertoo luennolla omasta matkastaan ja siitä miten mm. plejadilaiset, siriuslaiset ja muut avaruuslajit tukevat ja ovat tukeneet Maapallon henkistä sekä teknologista kehitystä ja mikä on meidän ihmistähteläisten tehtävä tässä muutoksen ajassa.

Vesa Wespa Äijälä

17:00 - 17:50

Säväyttävä ja inspiroiva musiikkiesitys, jossa artisti Kosminen Kisu esittää luomiaan kappaleita.

Kosminen Kisu

Hiljentymis­huone 3H

3. kerros

11:00-11:20

Matka ajatuksiin (STOP)

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen
henkinen liike, joka on omistautunut
sekä henkilökohtaisen transformaation,
että maailman uudistamisen tehtävälle.
Järjestämme maksuttomia Raja Jooga – meditaatiokursseja, luentoja, meditaatioita ja retriittejä Helsingissä, Oulussa sekä verkossa.

Brahma Kumaris

11:30-11:50

Matka aitoon itseeni

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen
henkinen liike, joka on omistautunut
sekä henkilökohtaisen transformaation,
että maailman uudistamisen tehtävälle.
Järjestämme maksuttomia Raja Jooga – meditaatiokursseja, luentoja, meditaatioita ja retriittejä Helsingissä, Oulussa sekä verkossa.

Brahma Kumaris

12:00-12:50

Näinä päivinä on mahdollisimman tärkeää kyetä toimimaan sydämestä empaattisesti ja myötätuntoisesti – myös itseään kohtaan. Kuinka oppisimme ottamaan vastuun omista tunteistamme sekä ymmärtämään, mistä ne kumpuavat. Kuinka opimme kuuntelemaan haastavassa tilanteessa toista empaattisesti ja silti ilmaisemaan itseämme rehellisesti omien arvojemme pohjalta. ”Olkaamme itse se muutos, jonka haluamme maailmassa nähdä!” – Gandhi

Tuomas Kytömäki

13:00-13:50

Marma points are where eternity and relativity meet. They have a direct link to your Mind. Your mind Immediately experiences that you need to come from a very different place within yourself to transform any stressful experience when massaging them.  

Luento on englanniksi, eikä tätä esitystä tulkata.

Rex Lassalle

14:00-14:50

Johanna ohjaa eheyttävän, intuitiivisen ja kanavoidun meditaation kautta lempeään harmoniseen tilaan

Johanna Sillanpää

15:00-15:50

Intuitiivisesti ohjattu meditaatio, jossa kanavoidaan ja otetaan vastaan tietoa sekä energiaa osallistujien korkeimmaksi parhaaksi.

Jasmin Järvilaine

16:00-16:50

Johanna ohjaa eheyttävän, intuitiivisen ja kanavoidun meditaation kautta lempeään harmoniseen tilaan

Johanna Sillanpää

17:00-17:50

Hinta 10€/hlö

Sointukylpy eli äänimaljarentoutus on äänimatka, jonka aikana Tiibetiläiset äänimaljat, kongit, koshit ja muut soittimet johdattavat sinut lempeästi ja harmonisesti syvälle rentoutumisen taianomaiseen tilaan. Yhteys omaan itseesi vahvistuu, kehon ja mielen rentoutuessa. 

Taikavoimat on tietoisuuden
nostamisen kollektiivi, media & fyysinen
tila. Lapsen Valo Yhdistyksen
tarkoituksena on edistää lasten
henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Taikavoimat ja Lapsen Valo ry

Shamaaniluola 1P

1. kerros

11:00 - 11:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Alkuun hiljennytään, rauhoitutaan ja rauhoitetaan mieli ohjatulla meditaatiolla. Kun puhe vaikenee niin rummutus alkaa. Rummun matala kumiseva ääni voi johdattaa sinut kohtaamaan sisäisen Itsesi ja sen Rakkauden, joka sinä olet. Lopuksi palaudutaan meditaatiosta katsomaan miltä maailma sitten näyttää.

Roy Rolamo / Shamaaniveljet

12:00-12:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Jaana Kouri ja Starshaman Saanalo tekevät henkien kutsun, ohjaavat shamanistisen rumpumatkan ja rummuttavat osallistujille. Matkan jälkeen jaetaan halutessa kokemukset.

Jaana Kouri & Starshaman Saanalo

13:00-13:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Kehossamme on sateenkaari, joka loistaa seitsemässä eri värissä. Se antaa meille energiaa ja voimaa arjessamme. Jokainen chakra on yhteydessä johonkin kehon elimeen. Jos haluamme ymmärtää, miten toimimme tai haluamme lisätä elämän kipinäämme, on välttämätöntä tietää, miksi kehon chi ei pysty virtaamaan. Chakra tiedon avulla voimme saada yhteyden siihen, mikä estää tätä virtausta. Luennon lopuksi on chakrameditaatio.

Starshaman Saanalo (Lillu Birgitta Sandström)

14:00-14:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Alkuun hiljennytään, rauhoitutaan ja rauhoitetaan mieli ohjatulla meditaatiolla. Kun puhe vaikenee niin rummutus alkaa. Rummun matala kumiseva ääni voi johdattaa sinut kohtaamaan sisäisen Itsesi ja sen Rakkauden, joka sinä olet. Lopuksi palaudutaan meditaatiosta katsomaan miltä maailma sitten näyttää.

Roy Rolamo / Shamaaniveljet

15:00-15:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Mitä on animismi, mitä on olla shamaani ja mikä on shamaanin tehtävä nykymaailmassa? Jaana esittelee juuri ilmestynyttä kirjaansa Tulitanssi – askeleita samaanin polulla (SKS).

Jaana Kouri

16:00-16:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Jaana Kouri ja Starshaman Saanalo tekevät henkien kutsun, ohjaavat samanistisen rumpumatkan ja rummuttavat osallistujille. Matkan jälkeen jaetaan halutessa kokemukset.

Jaana Kouri & Starshaman Saanalo

17:00-17:50

Vapaaehtoinen ovimaksu

Alkuun hiljennytään, rauhoitutaan ja rauhoitetaan mieli ohjatulla meditaatiolla. Kun puhe vaikenee niin rummutus alkaa. Rummun matala kumiseva ääni voi johdattaa sinut kohtaamaan sisäisen Itsesi ja sen Rakkauden, joka sinä olet. Lopuksi palaudutaan meditaatiosta katsomaan miltä maailma sitten näyttää.

Roy Rolamo / Shamaaniveljet

Työpajatila 3N

Maksullisia ohjelmia

3. kerros

11:30 - 12:45

Ovimaksu 20€/hlö

Tässä workshopissa opitaan kaksi tekniikkaa jotka mahdollistavat yläsävellaulun itsenäisen harjoittelun, jonka myötä nämä tekniikat ennen pitkää sulautuvat itsestään yhteen ja myös laajenevat siten, että ne voi lopulta unohtaa kokonaan ja vain laulaa. Harjoitellaan myös yläsävelten kuulemista, mikä on usein haastavampaa kuin niiden tuottaminen, sillä länsimainen musiikki käyttää yläsäveliä hyvin vähän. Huomioon otettavaa: Harjoittelu tapahtuu seisten (istuen vain jos liikkumisrajoitteita tms.) ja ilman kenkiä.

Terhi Säilä

13:00-14:45

Ovimaksu tarkentuu myöhemmin

Norjalainen näkijä Are Thoresen esittelee omaa kehitystietään henkiseen maailmaan sekä opettaa ja neuvoo sinne pyrkiviä.

Are Thoresen

15:00-16:00

Ovimaksu 25€/hlö

Kiehtova matka Intian henkisten opetusten läpi, tutkien henkilökohtaista ja universaalia muutosta Shivan ja sanskritin mantraojen näkökulmasta. Sukellamme syvälle Himalajan henkisten mestarien opetuksiin.

Esitys tulkataan

Thea Crudi

16:15-17:15

Ovimaksu 30€/hlö

Serafiina avaa osallistujille hypnoottista meditaatiota käyttäen yhteyden henkimaailmaan jotta voit selvittää elämäsi tarkoituksen, ja vastaanottaa henkilökohtaisen viestin henkimaailmasta. Serafiina kanavoi myös osallistujille parantavaa energiaa.

Serafiina Edelmann